wallander-innan frosten

Sitter och kollar på wallander-innan frosten, tycker det är ytterst synd att dom inte visar Johan Falk längre! Har jag missat 2 filmer? Har bara sett 4, skulle det inte vara 6 st? Ne som sagt, YTTERST synd! ;)
Trött som faen är jag, så det bli väl att lägga sig snart. Röksugen är jag också, har inte rökt på hela helgen.

Hörs imorgon mina vänner!

/Victoria

Tjena mittbena!

Har kommit hem från ikano/ikea nu. Har gått och kollat på saker jag ska ha till mitt rum, riktigt lång tråkigt! Men nu tror jag iaf jag vet vad jag ska ha för säng, garderob, och stolar. Sen såklart blev det att köpa lite kläder, det blev en skjorta, tröja, ringar och strumpor haha.

Är hungrig! Vill ha mat nuuuuu!!!

/Victoria


MFL

Idag har jag varit och fikat, ätit och sett på bio med min käraste vän, Susanna Björn aka pussycat haha. Kan inte fatta att hon ska åka till costa rica om 2 veckor!! Hur fan säger man hej då till nån som man VET att man inte kommer träffa på ett år? Och hur ska jag klara mig, det är frågan.

Vi satt iaf i flera timmar och snacka om minnen och ju mer man snacka om allt, ju mer kommer man ihåg. Till och med väldigt små detaljer som man inte borde komma ihåg haha. Sommaren 09 i mitt hjärta, MFL-Minnen för livet tihi. Efter fikan och maten på steve's gick vi och kolla på "precious", hemsk och sorglig film men den var bra faktiskt :).

Pussar och Kramar!

/Victoria



pördey , flytt

igår vart det pöördey med tjejerna från gamla klassen , idag hjälpte jag syrran att flytta till sin nya lägenhet skriver mer senare eller imorgon pözz
// annie

HELG!

Åhhhhh så jävla gött med helg!! Skulle bara säga det ;)



/Victoria


Mjao

Ska till skolan nu, hörs senare :)


haha

/vick

Styled by Maria Montazami

Okej jag blev helt förvirrad när jag logga in på våran blogg. Dom har ändrat massa saker och nu blir det helt fel för mig haha!


Naken, exposed, rädd, klockren!

myskväll

hejsan bloggen följde adam till bussen för en halvtimma sen ungefär vi har bara varit hemma o titat lite på film och haft en riktig mysmongo-dag :D
efter skolan åkte jag o ylva till rese , jag skulle åkt tåg till v-stad med ylva o sedan nästa tåg hem till mig med adam men det blev inte så . jag väntade på station på adam ist o sen drog vi hem till mig.

när jag följde adam till bussen prata vi om att tälta i sommar m.m. jag kom då på att jag kanske ska börja om mitt nyttiga liv igen ! nu tänker alla : okej annie har du någonsin haft ett nyttigt liv?
svar jaa! jag hade det i 3 veckor när jag hade praktik jag åt sallad ist för pasta och inte så mycket såser. jag gick ut o gick varje dag nästan o cyklade flera kilometer varje dag. man märker snabbt att kroppen förändras och man orkar mer i skolan också. jag och vickan gick ju o gymma ett tag men jag vet inte vad som hände sen , det vart typ för kallt o jag palla inte cykla dit o hem ;).



aja nu ska jag iaf börj äta nyttigare o mindre godis och så ska jag sluta röka HELT !
nu ska ja plugga lite matte sedan sova jag e sjuukt trött ! pusshej


adam och ja hittade denna bild på mig på min dator idag.
Han börja garva för att det ser ut som jag ha underbett, fast det gör det faktisk x)
aja jag saknar att vara blond :(  (a)

// Anniie

Cindy-trikå

Har kommit hem från ikano, fick iaf med mig en tröja/t-shirt, ja vettifan vad jag ska kalla det haha, ett halsband och läppglans ;) NU ser jag på Into the blue, guess why? Jo för att jared som han heter i filmen är så sjukt sexig! Jga skriver typ bara om hur snygga jag tycker killar är i den här bloggen men sånt är livet liksom, I like hot guys ;)

Alla ica-reklamer är så klockrena, dom är genialiska enligt mig ;)


/ Victoria

PLLLUUUGGG !

hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar att plugga !!!
idag har jag o ylva ätit som vanligt och sedan pluggat eller vi plugga inte vi typ sov x)
mamma är och hämtar peter på station, han har varit i sthlm på möte (som vanligt). han ringde för en halvtimma sen och fråga om mamma hade åkt o det hade hon självklart och UTAN MOBILEN ! asså kan inte tanta bara lära sig att ha med sig mobilen ! aja nu får hon sitt straff för hon måste stå o vänta på peter på station eftersom tåget stanna i norrköping och han vet inte vf.
HAHAHA rätt åt dig mammasen !

nu ska jag leta efter lite fakta om afrodite eftersom jag ska redovisa om henne i svenskan på måndag pusssen <3

( hoppas rycktet som går på skolan stämmer , dom säger att det ska snöa så mycket att skolan ska va stängd imorgon tror inte en sekund på det men man kan ju alltid drömma(A). )


//Annie

hål i örat !

hejsan , kom precis upp från ett varmt bubbelbad med morsan på en stol brevid som förhörde mig på sänglägeskomplikationsprovet , skumt ord jag vet !:P igår var jag iallafall hos ylva och vi skulle plugga men det gjorde vi inte iaf inte jag . allt började i skolan i matsalen när jossan satt o peppa oss att vi skulle ta hål i örat själva. när vi kom hem hämta vi en bunke med is , några äppelbitar och två säkerhetsnålar. vi stod och trälade med dom där ett bra tag och mitt var nästan igenom men sen fick adam trycka igenom det sista ( han kom innan vi började ta hål i öronen ). sen gick vi till ica o sen till adam där satte sig adam på ylva o tröck igenom nålen i hennes öra också. där står vi två med var sin säkerhetsnål i öran hej emo lxm ! aja vi sov med dom o idag i skolan fick vi ur dom ( dom satt som sten !!) ida tryckte igenom ett läkörhänge som var mycket tjockare än vad hålet var , inte det skönaste jag varit med om :P
nu när jag har badat kan jag knappt torka håret för att den där jävla piercingen är ivägen x) hoppas det inte blir ifekterat för då dör jag !!! aja nu måste jag plugga vidare sen blir det att ringa adam (:
puss


har nu hål 1 & 9 i

// Annie

bubbelbad

hejsan, idag har jag o ylva pluggat faktiskt ganska mycket men baar när mamma hjälpte till ;D nu ska jag ta mig ett varmt bad skriver sen pözz :D :*
//Annie

Rubrik

Är hemma från skolan idag. Ont i huvudet som fan, inte bra :( Nu ska jag ut i de kalla och handla nödvändiga saker, det vill säga godis :)

Usch vad kort det är haha.


håltimme

sitter i skolan och har håltimme, jag och ylva sitter i bibblan och segar och ska väl snart dra vidare till katsalen. igår var jag hemma hos adam eftersom han fyllde år, vi åt och fikade lite det var trevlans (: när jag tog tåget hem tjugo över nio fick jag sitta på rese i 20 minuter och vänta på min buss inte lika trevligt .
idag blire nog hem eller till någon polare får se, aja nu ska vi dra pözz hej
// Annie

Ramalamadingdong

Hemma från frisören! Har KORT hår nu, lite för kort om ni frågar mig haha. But you do what you have to do. Hoppas på att det växer snabbt nu ;) Lite blondare nu också, mi lijki ;) Jaja resultatet ser ni ju nedanför mina vänner.



LOVE / victoria♥

frukooost :)

godermorgon alla pigga piggsvin :D
sitter i min köket och lyssnar på lite musik som jag inte lyssnat på på år och dar och äter frulle, varm choklad med sprutgrädde och rullbröd muuummma !
idag ska jag nog till ylva för att plugga lite men ska försöka plugga lite hemma innan för jag tror inte det blir så mycket gjort om jag åker till henne x) sen ska jag till adam som fyller år idag och sen hem o soooova ! :D
igår kom mamma och peter hem dom hade shoppat lite saker till mig men det laddar jag upp bilder på ikv eller imr :) puss
 

jag bara älskade den här sista låten luffarvisan , jag kommer ihåg att jag och vickan lyssna på den som fan ! x)

RIKTIGT länge sedan jag lyssnade på dom här låtarna, får sjuka minnen när jag lyssnar på dom <3


frulle med myströjan på :D

drar som sagt till detta mongo snart :) en bild sen någon fest eller nått tror jag ;)


grattis adam.. P <3

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det kakans födelsedag hurra hurra hurra !:D

just nu pratar jag med adam i telefon eftersom jag vill vara först med att säga grattis till honom, han fyllde nu 17 år ! :D

grattis adam !! :D:D:D:D:D <33



<3


annie sexy

var nyss inne på en tjejs bdb och hon hade ett "test"som var att man skulle söka på sitt namn och sedan lägga till sexy efteråt på google så som den första bilden ser ut ser man ut om fem år.
Sökte på mitt namn, ylvas, adams, vickans och adams mammas.


vickan om fem år ;)

adam om fem år , hoppas det är han till vänster och inte till höger x)

adams mamma annika ;)

HAHAHA ylva om fem år x) hahahahaha jag dör !!!! <3

och så jag om fem år då ;) rawr på mig eller? :O

nu ska jag vara social med kakan i tele pözz (:
//annie


Yoohoooo

Igår blev det party, tyvärr var jag opepp som fan! Ont i huvudet och trött, not OK. Men bortsett från det var det riktigt trevligt haha. När ja kom hem slockna jag i soffan direkt.
 Drömmar kan vara så jävla sjuka ibland, ska sumera min lilla dröm lite snabbt. Satt i ett klassrum med mitt täcke, jag ville ha nåt och dricka hela tiden, kommer ihåg att jag var så jäääävla törstig. Självklart hade vi ju ett kylskåp i klassrummet och jag bad min mentor hälla upp dricka hela tiden haha. Sen spillde jag ut drickan på mitt täcke och jag skyllde på annie som helt plötsligt också var i klassrummet, vi börja bråka och ja där tog drömmen slut. När jag vaknade var  jag tvungen och tänka efter om jag och annie verkligen bråka haha sen kom jag på att sitta med täcke och ha kylskåp i skolan och med en mentor som slavar för än bara existerar i drömmar. Bortsett från att annie och jag började bråka så tyckte ja´g nog det var en ganska soft dröm! :D

Idag har jag varit på ikano med mamma, köpte ett par jätte fina skor från HM :)

Åhh herregud hjärntvättad med låten still counting, får fan inte ut låten från huvudet. Fan ta dig Frida!! HAHA



/V

muppsiduppsi

vet inte varför mitt inlägg jag skrev igår inte publicerades men jag får väl skriva ett nytt.
igår kom adam hem till mig efter skolan vi städade lite i mitt hur eftersom mamma och putte kommer hem från thailand idag. sen drog vi hem till adam för att äta o titta på tv sedan vidare till ylva för att chilla :)
jag och adam drog hem typ klockan tolv för att sova hos honom , han skulle upp och ha praktik klockan 7 så vi somna på  direkten.
adam kom hem från jobbet vid 11 och då fika vi lite med hans mamma, hans syrras man o deras barn. sen kom även hans syrra dit. nu sitter jag hemma hos ylva för adam skulle tillbakatill jobbet och snart ska jag hem för att plocka i ordning det sista i huset o kanske plugga lite. aja ha en skön lördag
Puss

lite blandade bilder från ylwähs dator :)


det kallas kärlek ;)

hej jag vill ha tbx mitt hår ! :@

ylwäh <3

mongot själv (:

ylwäh o jag på nyår ! <33

en sista liten bild på mig o min lilla sötnos :D 

nu ska jag dra till tåget hörsdåherrå :D:D
 // Anniie

I skolan

Sitter i skolan nu och har Bransch och produktkunskap! Ikväll blir det fiesta med tjejorna, det blir grejer! ;)

Puss på er darlings! /Victoria


En liten gullig knullruffs bild  på den där gamla farbror cimon som jag hitta nyss haha.

seeeg mys dag

tjollamupp, inatt sov jag hos adam eftersom jag var ledig idag låg jag kvar och sov medans han var tvungen att gå upp eftersom han har praktik, mohahahha.
jag vaknade halv 10 och satte på andra avenyn på datorn eftersom jag ligger sjuuukt många avsnitt efter. tittade på typ 7 avsnitt eller nått sen kom adam hem och då vart det  att titta på " i en annan del av köping" fett kungar e dom speciellt tobbe ;)
nu ska jag ta på mig mina kläder o dra till ylva vi ska plugga lite pözz




/ anniie


Hejhej bloggen!

Det är inte okej, okej? Ta två personer, helt utan personlighet som inte ens är värda att stanna kvar på hotellet. Han gör ingenting, tråkigaste människan jag har sett (nåt fuffens är det ju med honom). Hon är bara allmänt ful. Låta dom betämma en som ska åka ut, tjej eller kille. De tar det största hotet för dom (henne). Varför...VARFÖR? Det där är det mest snuskigaste, vidrigaste sättet man kan åka ut på, måste kännas förjävligt. Men jag förstår...om dom inte skulla ta ut henne nu skulle hon säkert ta hem allt, eller ja iaf en del av det.

Catja var iaf en en jävligt duktig spelare som egentligen förtjänade att vinna hela skiten. Just nu har dom bara gjort sämre tv. Om Cimon eller Greta åker ut tänker jag fullständigt sluta kolla på paradise hotell haha. Nu
säger jag bara: Cimon och Greta, kör för fan! ;)

När jag nu har lättat mitt hjärta kan jag slutligen sumera min dag kort. Jag var i skolan, kom hem, hade gräsligt ont i huvudet, somna. Nu har jag vaknat eller ja det var ju ett bra tag sen eftersom jag hann kolla på iaf ett avsnitt av PH! När jag såg det blev jag en riktig bitterfitta igen haha. Hatade Catja förut men ändrade mina vyer om henne när jag började läsa hennes blogg, fråga mig inte varför haha.

 Är ledig imorgon! Jag ska upp tidigt krypa ihop i soffan och bara kolla på film, hemskt mysigt. Nån dålig gammal svensk film får det bli :)

Tycker ni inte att jag har blivit en riktig hejare på att skriva väldigt, väldigt, väldigt långa intressanta inlägg på senaste tiden ;)

Godnatt Puss!

/ Stickan

Godnatt!

Jaha, nu har jag duschat. Tänkte passa på att slänga in ett litet inlägg nu innan man ska försöka sova, för hur trevligt är de inte för er att ha nya fräscha inlägg som kommer förgylla hela dagen för er.

Övertala mamma att slippa tandläkaren imorgon. Skulle dit runt 9 nångång och hur kul är det att gå till skolan med halva ansiktet och käften bedövad. Sludra (gör jag annars med men iaf), inte kunna äta, stor risk att börja drägla (eftersom man inte känner nåt) och helt enkelt bara lida, nej tack.

Ne om man ska ta versen och sen börja tänka på refrängen. Översättning. Om man ska ta nattciggen och sen ta och försöka sova. Men de förstog ni säkert. Jag vet, jag är loj. Född sån, tyvärr haha.

/Victoria

Bitterfittan talar ut

Kunde inte sova på hela natten igen...what's wrong with me?! Sannerligheten är väl att jag inte kommer få göra det i natt heller, kan nån ge mig sömntabletter tack?

 Kan ju säga att min höjdpunkt idag var "ap-tv med Zillah och totte", slår det mesta jag ha kollat på. Vet inte om det var roligt eller om det var för att jag var övertrött, jag låg iaf och garva för mig själv kl 8 på morgonen. Resten av dagen har jag varit en riktig jävla bitterfitta.

Kollade nyss på Johan Falk - Vapenbröder. Joel Kinnaman gör ju hela filmen såklart. Kommer ihåg honom från "Tjenare Kungen", den snygga jäveln. Sveriges bästa skådis om ni frågar mig (...och snyggaste ;)! Ska se "Snabba cash" snart, tror jag, hoppas jag, vill jag (Och ja "nån" är du, susanna. Om du har sett den jag svär I will not ever, ever, ever, ever talk to you again bitch haha).

Skolan börjar imorgon, splittrad om den saken faktiskt. Tack och lov för studiedagen på tisdag!

Ne ska ta en lite dusch nu tror jag sen får vi se vad som händer. Sova skulle inte vara så jävla dumt.

En liten Tråkig lista.

Humör just nu? Bitterfittasur
Kläder just nu? Rock Angel linne och mjukisbyxor
Musik just nu? Jag föredrar dödens tystnad
Sommarplaner?
Hur många kuddar sover du med? Somnar på 4, vaknar med nackspärr
Spelar du nåt instrument? Har ingen motivation till det, motivationshandikapp
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska, vet inte om de har framgått i den här bloggen
Snarkar du? Inte jämfört med Annie
Stjärntecken? Tvilling
Skostorlek? 36
Längd? 17?
Äckligaste insekten/djuret? Alla insekter är äckliga
Vad vill du jobba som? Vet inte riktigt nöjer mig med vad som helst, bara jag är chef
Vad längtar du mest efter just nu? Shoppa och resa
Brukar du svära mycket? Japp
Land du vill besöka? Usa
Vad har du gjort idag? Ja det kan man ju fråga sig
Vad ska du göra i morgon? Tanken är att gå till skolan och tandläkaren (arrrggh)
När tog du studenten? 1983, minns det som att det varit igår
Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
Vilken film kan du alla replikerna till? Fucking Åmål haha
Hur gammal blir du din nästa födelsedag? 27, usch då, känns som jag bara ska fylla 17
Vilket är ditt närmsta köpcentrum? Vet inte riktigt, men de ska jag fan ta och kolla upp
Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nej
Är du polare med grannarna? Ja dom längst ner känns nästan som släkt
Hur bra är din syn? Ser de jag vill se, så den funkar alldeles utmärkt
Vad är det första du gör när du vaknar? Morgongymnastik till girls just wanna have fun
Är det nåt du absolut inte äter? Jag äter absolut inte äckliga saker
Brukar du sola? Ja, men syns det? Nej
Tränar du? Jag har gjort, jag ska göra, men just nu- Nej

/Vickipicki


adampsson

hejsan jag sitter nu hemma hos adam vakna för ett tag sen och är skit pigg men nu ser jag att han visst har somnat om .
igår vart det som sagt att va hemma hos ylva vi gik ut lite senare och åkte epa o snacka typ. var trevlans (:
sen gick jag o adam hem till honom för att sova, vi somna på typ en sekund !
idag ska jag va med ylva så ska ta o ringa hit henne snart sen ikv vet jag inte vad som händer antagligen sover jag o adam hemma hos mig .

JAG SAKNAR MIN VICKAN!!!!<33



adampsson :D



Ylwäääh ! <3

//Anniie

Låååångt inlägg!

Hallå alla bloggläsare! Tänk att jag sitter inne en fredagkväll som denna, skam. Men kan ju inte påstå att jag är så jätte sugen på att gå ut, har kännt mig rätt nere hela veckan och kan inte sova på nätterna, så har i stort sätt leggat vaken hela nätterna.

Nu har jag faktiskt suttit och tänkt på om jag ska klippa av mitt hår. Både för att få det blondare och för att de jävla håret inte växer! Okej det växer men sen går det av där nere, inte okej om ni frågar mig. Dock ska jag verkligen inte göra det om jag inte kan göra det mycket ljusare än vad det är nu, det kommer bara se ännu tråkigare ut då. Och när jag säger "klippa av" så menar jag lite ovanför axlarna så jag får bort det slitna. Men men det återstår att se, ska prata med frisören först och se hur ljust det går att få det utan att jag tappar allt mitt hår haha. Jag tycker iaf att det skulle vara värt det om det innebar att de faktiskt börja växa bra igen och dessutom växer det ganska fort om håret är friskt. Kan ju alltid köpa löshår om det skule bli helt misslyckat. Ska iaf aldrig mer göra massa blekningar och färgningar hemma mer. När jag hade blont hår gjorde jag blekningar över hela håret istället för bara utväxten och det slet verkligen på håret, men själv tyckte jag det var mycket lättare. Samma sak med den bruna färgen. Ne usch, aldrig mer igen. Okej nog om det. En hel jävla uppsats om mitt hår, awesome! ;)


Tycker det der ganska okej ut men har jag ju hellre långt hår.

Smsa susanna idag, vi har inte setts på år och dar! Och hon som åker iväg snart också. Kommer sakna henne som allra mest i sommar för då kommer jag få mina minnen tillbaka(låter som jag kommer vara senil fram till sommaren haha) om sommarn 2009 då vi bara satt och fika hela dagarna och kvällarna. Måste ha varit snuskigt mycket vi gjorde av med på endast fika! Men det var det värt om man nu tänker i efterhand tihi. Ne måste träffa den där bitchen snart! Miss her!♥


Haha se där har vi en riktig slampa! ;) Kan säga att hon absolut inte brukar gå sådär. Det var dan efter en fest och jag hade glömt väskan där och det var bara två hus bort. Dock mötte vi 1 till 2 personer som kolla lite konstigt på henne, undra varför? haha.

/Victoria

morgon morgon !

nu har vi precis vaknat och vi orkar INTE gå upp ur mammas sköna säng.
idag börjar vi tjugo i elva och slutar fyra. igentligen skulle jag o ylva först till vikingstad efter skolan o sen skulle adam hänka på o dra hem till mig, men nu ska vi tydligen ha filmkväll med David, Gustav, Philip, Christian och sen jag Ylva och Adam så klart ;)
ska försöka klämma in någon inlägg lite senare puss puss <3


ge mig sommar så man blir lite brun igen ! 
//Anniie

`?=)(/&%¤#"!

TJOLAHEJ !!!
nu sitter jag och ylva i mammas sovrum och ska snart sova :) idag drog vi till v-stad efter skolan , ylva drog hem o jag till adam. annell och korpe kom dit o sen kom även ylva. vi har slappat o tittat på tv. men nu måste vi sova om inte dolt nummer ringer o stör oss igen ;)
vet att jag är sämst på att blogga men gör samma sak varje dag nu det är lxm skola sen v-stad o va med ylva o adam så har inget att skriva om :S. kanske ska ha ett uppehåll för att få lite mer insperation och lust att skriva igen . pözz

// anniie

Jennifer's Body

Vill se!! Men frågar är, vem vill inte? ;)



/Victoria

matteprov...

hejsan, har bara tagit det lugnt och varit med ylva o adam dom här dagarna. idag hade jag matteprov i skolan gick skit men aja .. brandalarmeti skolan har gått 2 ggr på 4 skoldagar fett onödigt att trycka på knappen ..
inatt ska jag sova hos ylva och igår natt sov jag hos adam :)
ikv blire tvspel o kanskme film vem vet ;D
pusss <3




// Anniie

Godmorgon!

Godmorgon älsklingar, guess who? ;) Det är bara jag som uppdaterar, inte så okej om du frågar mig.

Har ätit frukost och ska snart till skolan för en lektion!! Helt onödigt att åka dit men vad gör man inte för närvaro haha.



/V

Nu är jag hemma från skolan, slapp dag så jävla skönt! Imorgon är det bara en lektion, det gillas starkt! :) Nu blir det till att ta fram turismboken och börja plugga, det gillas inte :(


Fjortispose a la Victoria ;)

/Vick

Städtajm ;)

Idag har jag som sagt varit i skolan som förövrigt var väldigt slapp, sluta runt 1...det gillas!

Fryser som som fan här inne, vill bara krypa ner under täcket och värma mig MEN (!!) nu är det städtajm ;) Mammi ska ha gäster imorgon...det gillas inte! Måste nog börja snart för de kommer ta timmar innan jag blir klar och man vill ju inte missa Paradise hotel som är ikväll :)

Tänker ni på samma sak som jag??? Jag tror de faktiskt, STÄDTAJM!!! haha ;)


Time for school!

Hejsan hoppsan! Blogga inte igår men jag var iaf och shoppa lite saker, jeans och en tröja....sen blev de ju andra småsaker också såklart ;)

Nu ska jag till skolan snart ska bara äta lite frulle och sen kommer pappa och hämtar mig, säg mig är de inte helt underbart att bli skjutsad till skolan en sån här kall dag (och alla andra dar;)?


Förlåt men huvudet läggs på sne automatiskt (skavas på axlar haha) inget jag kan rå för :( Min nya tröja BTW ;)

dude where's my car

hejsan svejsan , ligger i mammas o peters dubbelsäng och tittar på dude where's my car med ylva och adam. imr blire plugget för mig och ylva men adam ska ha praktik i v-stad.
idag vaknade jag och ylva klockan två och gick till hennes kök för att plugga dirr.
men nu ska jag tita på filmen pusshej natttii <3

// Anniie

FF

hejsan bloggen , sitter i mitt kök med adam och ylva. ylva sitter o käkar glass , fetto !;D
vi var på donken för ett tag sen och snart ska vi dra tillbaka til vikingstad.
VICKAN RING MIG !!!!!
snart kommer anell så ska vi få skjuts till vikingstad blir nog att sova hos ylva inatt och igår natt eller vad man säger sov jag hos adam .
vet att jag är sämst på att blogga men jag har inte varit hemma nånting typ.
mamma och peter åkte till thailand igår morse så nu är det FF ( föräldrafritt) i två veckor ! nice!!
saknar vickan som in i helvete och måste träffa henne snart ! <3


// Anniie


TRÖTT!

Skrev ett inlägg nyss men det försvann, så typiskt :'(

Är skit trött så det bli att ta det lugnt ikväll! Imorgon blir det till att shoppa med pappsen och det har jag bestämt. Tycker det är bättre när man bestämer själv och struntar i och fråga eftersom man kan få det svarat man inte vill ha om man frågar;) Iofs kan man ju bara göra the innocent puppy dog eyes, man kan ju inte bara säga nej då haha ;)

SKOLA SNART, PANIKI!



/ Vick

Puss o Kram skumbanan!

Lite kul att canal+ visar porrfilm och sen direkt efter en disney film, fin kombination ;) Sitter och väntar på att "another cinderella story" ska börja och tycker nog allt att "Couger club-the hunt is on" (som är ett jävligt dåligt namn på en p-rulle förövrigt) ska ta sitt slut nu!

Visste ni föresten att dom ska återförena play, ni vet tjejgruppen. Kommer nästan bara ihåg låten "Us against the world", haha de var fan inte längesen jag lyssnade på den ärligt talat. Dock tror jag att dom kommer glömas ganska fort igen, men vi får väl se ;)



Puss o Kram skumbanan!

/ Victoria

A la music

Lite musik mitt i natten kan ju aldrig sitta fel ;)



/ Victoria

Dåliga bortförklaringar tjej 30 sec!


Tycker det här var en bra film förutom att jag blev förjävligt röksugen haha!

/stickan

Let's Dance

Hade ställt kl på 12 idag, tror ni att jag gick upp då? Inte riktigt stängd av mobilen och sov till 18.00 istället, så kan man ju också göra. Har kollat på let's dance, det var ju bara ett måste nu när gudrun schyman är med men ärligt talat skulle jag hellre se Maud Olofsson, Carl Bildt eller Göran Persson dansa, det skulle vara real entertainment på hög nivå! Men jag nöjer mig med Gudrun :)

Föröker hitta en bra film men det är lite svårt eftersom jag har sett alla 10 gånger om, lovar dom är inte lika bra som första gången då haha.



/vickan


Jan. 8, 2010

En sak jag undrar, vart har Annie tagit vägen?! Vi har inte snackat på hur länge som helst. Det kanske bara är 2 dagar men för tjejer är det ett sekel!  Haha får ta och messa henne imorgon.
Ser just nu på paradise hotel men borde sova, jaja vi får se hur de blir med den saken ;)


Göta kanal 3- Kanalkungens hemlighet

Har varit på bio nu, såg Göta kanal 3! Den var faktiskt rätt bra, älskar svenska filmer, vet inte varför för dom är oftast rätt dåliga haha.


Magnus samuelsson var med och jag tror tyvärr inte han har nån framtid i skådespelaryrket ;) Stackars oss östgötar, våran dialekt kan bara inte låta skrämande, inte sexig heller för den delen :'(

/V


Shulululu!

Shulululu!

Tycker synd om er som börjar skolan imorgon (idag), själv börjar man ju på måndag ;) Måste vända tillbaka dygnet snart, vakna kl 18:00 idag, snacka om att sova bort hela dan. Imorgon blir det iaf bio med a la familia, kan säga er att sånt händer bara ehhhh ne sånt händer aldrig, förutom nu då. Säger bara drama drama drama! När min familj ska göra nåt, minsta lilla blir det bara kaos haha. Ne imorgon blir dom främlingar för mig, går två meter bakom, känner dom inte ;)

Nu är det american idol igen, i love jason castro ;) Ne nu ska jag ta nattciggen och kanske sova.



/ Victoria

The more I had to change I'd just stay the same

Vakna för en stund sen och har nyss ätit lite, råka tyvärr ha på jerry springer och jag tappa matlusten direkt :(
Jerry Springer är ju helt sjukt, är det på riktigt? Har alltid undrat de för de ar bara sjuka grejer, alltså extremt sjuka grejer!!



Ge mig sommar, vill åka nånstans, skit samma vart, vill inte va kvar här iaf!

/v

American Idol

Kollar på American Idol, the hottie ryan äger the nottie simon, lovely! Snackar då inte om deltagarna utan om programledaren och en jurymedlem, ni vet säker vilka de är ;)

Borde nog sova snart..men förvänta er ett till inlägg haha.

Tog den här "normala" bilden idag, nackspärr you know ;)

(Mitt nyårslöfte borde ha varit att inte lägga in mer egobilder på bloggen men de vet ju alla att jag inte skulle kunna hålla haha)

/V

Hallå där, kött och blåbär!

Vet att jag är skit dålig på att uppdatera.

Idag skulle jag egentligen gå på stan med susanna men jag var för seg (som vanligt) och hon orkade inte vänta haha. Livet är segt för dom sega som jag alltid (aldrig) brukar säga ;)
Somna om men för säkerhets skull försökte jag ligga på rygg ifall jag skulle gör nåt senare för att inte förstöra sminket haha, inte de skönaste ska jag säga er och jag lyckade tyvärr inte heller! Men de gjorde inget för jag hitta inte på nåt senare iaf.

Har annars bara kollat på tv och med de menar jag paradise hotel, love it! Rawr på cimon säger jag bara ;)
Ska göra lite varmchoklad och se på film nu tror jag!

Pussar och Kramar / Victoria


hemma kväll ..

ikv blir det bara en chillkväll hemma framför datan och tv:n.
inatt "sov" vi som sagt hos adam ylva sov ett x antal timmar menjag o adam var vakna och hör att hans morsa går upp blir sjukt förvånade men vi kunde inte sova så blev att va vaken till ylva vakna då klockan var 10. tog tåget hem o hjälpte sen mamma att städa i morfars lägenhet som har visning i morgon eller nått , o sen handla vi massa enkellagad mat till mig som jag ska ha när dom drar till thailand.
kul kväll igår åkte även i davids epatraktor vilket var ett litet äventyr ;D.


feejnt dööh , adam hugger in med kall glass efter den läskiga filmen ;)

snygg min jag vet men den bjuder jag på

söta lilla ylwäh som inte tyckte att filmen var ett dugg läskig, stööörda människa :O !


 precis x) kakor!






fick skjuts av david till adam för att vi är lata man ska lxm sitta två i en epatraktor o vi satt fem stycken, jag fick sittligga i två killars knä o ylwäh låg i mitt knä och på instrumentbrädan asså måste sett sjukligt kul ut kunde inte sluta garva x)
aja här sitter vi på flaket för vi tyckte att det var lite mer bekvämt ;)

många bilder jag vet men klaga inte ;) //Anniie


paranormal activity

hejsan bloggen, nu sitter jag hemma hos adam även kallad fuckface och har tittat på paranomal activity och american gangster. jag och ylva ska sova hos adam så ska knöla ner oss alla tre i hans säng nu o ylva får sova ytterst ;) haha å jag får sova innerst wiiie :D !
aja bra att du blogga vickan ;D natti natti
//Anniie

:)

Annie sa att jag skulle blogga, har inget att blogga om! Sov till 17:00 idag (y) Det va de jag hade o säga, pussar o kramisar /V

muuuh

nu sitter jag hos ylva och gör inte ett skit , vi ska snart dra till ica o köpa cigg sen drar vi till adam eller nått , vet inte vad som händer ikv men ska antagligen sova hos adam, puusss <3
// Anniie

FF snart då ! skööönt !

tjolahopp gummisnopp ! inatt sov jag hosylva, jag vickan och ylva var o titta film hos adam sen drog vickan hem med halv 12 tåget men jag o ylva stanna hos adam för att glo på en annan film. imorse vakna vi halv elva för att åka till någon studentlägenhet i t-1 / valla för att köpa och hämta ylvas nya 1,20 säng ;D
jag fick skjuts hem o va hemma typ vid 12 då lagade jag lite mat o la näsan i matteboken dirr ! suttit i 2 timmar nu fett duktig ! :D måste klara det där jävl provet !
nu ska jag duscha sen möta simon på station o sen dra vidare till ylva o adam pözz <3

//Anniie

v-stad

hejsan bloggen vickan ber om ursäkt för att hon inte bloggat varken idag eller igår men nuskriver jag ett litet medelande. igår festa vi hemma hos niklas o patrik de va nice, sen drog jag o vickan till john o va med han o antony. jag sov hosvickan o vi vakna vid 3.
nu sitter jag o vickan hemma hos ylwäh o ska till fuckface snart :)
pusssss<3




 nu ska vi kila  pözz 

// Anniie o vickan

Nyårsafton

Hello bitches! Tänkte göra ett inlägg förut men sen glömde jag publicera det och mitt internet fucka ur ;) Kan ju säga att jag mådde ovanligt bra så här dagen efter! Kom hem halv 5 på morgonen och sen somna 5 sen vakna jag kl 8 och gick upp och drack mjölk och sen cola efter (prova inte, smaka inte bra haha) sen somna jag om igen.

Ramla i trappan när jag skulle till borggårn och slog i hakan, armen och benet haha. Ser ut som jag har blivit misshandlad...typ ;) Hakan är svulen och blå, de låter värre än vad det är men de är jävligt fult iaf! Förövrigt var gårdagen trevlig...men lite konstig, kändes verkligen inte som nyårsafton! Men de va kul, tack alla! :)

Lägger in lite bilder imorgon från nyår men de är inte så många för min kamera ladda ur och d eär bara från förfesten hos annie. Nåt som är väldigt, väldigt, VÄLDIGT ovanligt är att egot själv alltså moi inte har tagit nån bild på hur hon såg ut på nyårsafton, sånt brukar hon vara väldigt, väldigt, VÄLDIGT noga med haha ;)

/ Victoria

nyårsbilder

ejsan , igår förfestade jag, ylva vickan, susanna, carro, linn och matilda hemma hos mig har lite bilder från det som ni ser nedan. efter vi festat lite hemma hos mig drog vi vidare till niklas och patrik o festade där. vid tolvslaget var vi vid borgården men drog sedan hem till niklas igen. vi mötte simon och chrille som också följde med hem till niklas. vid 3 tiden började vi gå hem till mig för jag, vickan, carro, ylva, simon och chrille skulle sova här. vat inte riktigt som planerat för när vi kom hem satte vi på en film och sen satt vi i mitt rum o snacka eller jag snacka haha XD aja vi somnade inte förens klockan 11 på morgonen o sen vakna vi av att morsan kom hem vid 4 aja seg dag har bara suttit vid tv:n. nu tittar jag på gladiator på tv4film och ska fortsätta med det ;) 

carro satte upp susannas hår, sjukt duktig är hon!

alla brudars dricka

vickan, carro, ylva oc linn i mitt vardagsrum

ylva, linn och matilda

jag och suzzie

ja bilden får tala fö si själv haha ;D (min altan)

söta carro o halva vickan haha ;D

ja tjejer vad gör ni för dans ;D ! boooobbbiiiees dance

fråga mig inte vad dom sysslar med x)

x)

denna bild får avsluta detta inlägg, ylva och vickan har också tagit några bilder som kanske kommer upp senare för jag lämnade min kamera hemma så har bara bilder sen förfesten.
nu ska jag se film pusshej
// Anniie


2010

hejsan svejsan bloggen , är på fest nu men snodde datorn för qatt skriva ett litet ibnlägg! första inlägget iår !:D
just nu dunkar vi musik o pöööördar ! puss hoppas ni harft en bra nyårsafton och en bra start på 2010! :D
/anniie

RSS 2.0