Go'natt

Mitt rum är inte klart än, fortsätter imorgon tror jag haha.

Imorgon blir det nog att träna, sola och sen kanske lite shopping på det ;) Sen får man se vad som händer på kvällen, det återstår att se ;)
Btw är den fula headern bara tillfällig!

Go'natt på er bitches / V


Tihi

Hitta en av Annies tuttkassar på golvet, den är inte lika vit i verkligheten som den är på bilden kan jag säga er haha. Kanske (borde) satsa lite mer på BH:arna annie ;) / Victoria


I need money to party!

Jag ska städa mitt rum nu, det är fredag jag vet man borde vara påväg till en fest nu...men vad ska jag göra? You need money to party right? No money- No party! / Vickan


Så här ser det ut just nu

Svininsluensa sprutan- Nej tack!

Bestämde mig för ett tag sen att inte ta svininsluensa sprutan, inte för att jag är rädd för själva sprutan utan för vilka biverkningar man kan få av den. Tydligen finns det ganska många biverkningar man kan få och de är inte okej för mig! Efter ett tag börja jag tveka om jag skulle ta den eller inte, men sen såg jag det här och då var det bara- Nej tack! / V


Städa, träna eller sova?

Jahopp, nu är annie påväg mot lanzarote och kommer hem om en vecka! Själv sitter jag här hemma och har nyss ätit nån glamorös färdigmat, yummy!
Tänker nu på om jag ska städa, träna eller sova, det återstår att se ;)

Idag ska pappsen iaf lämna in min Iphone för jag har lyckats tappa den i golvet och gjort en j*vligt stor spricka i den, hur ska jag klara mig?



Kommer sakna min bästa vän...och min Iphone :'( / Vickan

Fika

Hallå "alla" läsare, i vanliga fall är det jag och annie som ska skriva på den här bloggen men den här veckan blir det bara jag som gör det, njut så länge det varar ;)

Idag har jag iaf varit och fikat på café M med några tjejer i min klass, izobosigt värre! Satt där i nästan 3 timmar och prata om allt möjligt. Nu är jag hur trött som helst ska nog sätta mig och glo på tv.

Charmiga bilder på (nästan) alla ;)





/ Vickan

Annie fri vecka !

Hejsan alla izobosiga läsare!
Imorse vakna jag upp hos vickan som var lagom seg sen igår då vi satt uppe till klockan 4 på natten för att hitta ett bloggnamn.
Nu på förmiddagen har jag varit med mamma vid mormors och gammelfarfars grav för att lägga en liten krans.
gissa vem som drar iväg imr, jo jag ANNIE NATHALIE LIND åker till lanzarote imorgon klockan 09.00 så då blir det en annie fri vecka njut så länge det varar !

/ Annie


välkommen til våran nya blogg !

Mera izobosigt än det här kan du knappast komma !
Vi har skaffat en blogg som handlar om allt mellan isobosigt & izobosigt så njut och lär för vi finns alltid här !
/ annie & vickan


RSS 2.0