feeest !

hejsan bloggen , är på fest nu ! gott nytt år !!!! :D:D:D:D

paniki

hejsan bloggen bestämmde mig nyss för att jag ska försöka sova nu för imorgon ska jag vara hos sebbes bror klockan halv tolv för att färga sebbes hår o jag ska duscha o sminka mig innan segt ! aja men imorgon vet jag inte hur det blir det är massor som undrar om jag o tjejerna ska förfesta o festa med dom o jag vet inte vart jag ska eller vad jag sak göra får ont i huvet av tänka på allt :S har inte ens hunnit eller pallat berätta alla val jag har för morgondagen.

Idag var jag barnvakt åt skitungarna det var faktiskt riktigt kul och mysigt vi åkte pulka men det var is i backen så pulkan stod nedanför backen ochjag fick va pulka så dom satt på mig o åkte :P, vi tittade även på film mys !
 aja nu måste jag vila mitt huvud så natti !
vill bara tacka sebbe för att han ställt upp så mycket för alla oss nu du är bäst nöffe ! :D


btw , jag saknar min loppa sjukt mycket :(  söt bild som tildusen ar fixat :') <3

/ Annniie

Nyår imorgon och jag är såååå glad för de!

Haloj! Sitter och tänker på om jag ska gå o lägga mig, vill inte ha ont i huvudet imorgon :(

Har som sagt varit på stan och sen fikat med några tjejer i klassen, trevligt..längesen man såg dom! Fan vad kallt de är ute asså, snacka om att jag inte kommer va ute mkt på nyårsafton som är imorgon (!!!!!)....om ni har missat de ;)

Ne nu orkar jag inte skriva mer, pussar på er hörs imorgon!






barnvakt

hejsan , nu sitter jag och är barnvakt åt tilde och magda vi tittar på MTV och just nu har jag en jobbig 4 åring som försöker flytta mig från datan , ska vara här till klockan 9 ikv så blir bara att slappa när jah kommer hem , puss hej <3

lilla söta magda som just nu har daaaamp ryck XD !

/ anniie

Filmtime

Inatt sov jag hos Ylva och idag var vi på stan och köpte klänning till henne och smink till mig. Efter stan mötte vi Simon och chrille och drog hem till mig för att titta film. Vi tittade på filmerna: them och dude where's my car . Sen kom vickan förbi och vi åt och snackade lite. Bloggar från mobilen eftersom mitt Internet dampar Aja nu ska jag sova Natti Natti /anniie

"Sista gången jag såg annie"

När jag inte har nåt bättre för mig skriver jag i bloggen och idag kan man säga att jag har inte haft nåt bättre för mig på hela dagen haha! Bra för er som gillar att läsa ;)

Men iaf det här inlägget skulle jag bara lägga upp en låt som jag hitta till annie tihi



Ska sätta på Björn Gustafsson "ett livsverk" nu, det va länge sen man såg honom i tv? Jaja ska se om jag tycker hans skämt är lika roliga som förut ;) Sen blir det nattciggen o sova :)



"4 år och alkoholist"

Såg det här, stog "4 år och alkoholist", pojken hade stulit öl från grannen och satt och drack det när polisen hittade honom. Alkoholist var väl lite att ta i va?

 4 år och alkoholist
4 år och alkoholist




Min "signatur", misslyckad



Tänkte ha en signatur som annie har! Men när jag gjorde den hade jag skärmen viklad så den såg mycket mörkare ut och när jag vinkla tillbaks den syntes den inte så bra, vickan i ett nötskal...FAN DÅ! ;D

Kollar på film

Mamma har köpt en ny silicon bh nu (min favvo bh i sommras haha;) som jag ska ha till nyårsklänningen, blev på cubus ist för twilfith dock är de inte direkt samma kvalité på dom från cubus men mycket billigare ;)

Sitter kolla på heartbreak hotel, vet inte hur många gånger jag har kollat på den men den är helt underbart skön film haha! känner mig inte riktigt okej, bara jag inte blir sjuk till nyår nu för då vet jag inte vad jag gör haha. Sitter och missbrukar vitaminertabletter, kan de hjälpa så jag inte blir sjuk? Känner att jag har fått lite ont i halsen ooohhh nooo this is how it feels so fucking bad (glad;)

Trots att jag inte mår så jätte bra så är jag jätte festsugen! Inte konstigt eftersom jag inte har festat på skit länge, eller jo fester har man väl varit på men druckit har jag inte gjort, så jag tar inte de dom att festa ;) Helt ärligt blir festerna inte roliga utan alkohol, eller de kan den ju bli men då måste de vara en rolig fest och de finns de inte gott om här tyvärr haha.

Jag gör som annie, festar inte nu då kommer nyår bli mycket roligare, eller?

Ska nog dra på en till film när den här är slut, den försöka sova...vi får väl se hur det går ;)

Puss & Kram!

/ Victoria

Tv

Kan ju lika gärna visa tv:n som jag har i mitt rum nu som jag lovade visa för ett tag sen ;) Är så glad att ah en tv i mitt rum igen haha ;D



/V

Shopping från yesterday






/ Victoria

Röda läppar?

hej igen...satt o tänkte på en sak haha helt onödig grej att skriva men ändå ;) Jag vill ju ha läppstift men de är så svårt att hitta rätt färg, så nu tänkte jag...ska man stasa på rött läppstift?! Det är ju skit snyggt speciellt till den lilla svarta klänningen, men frågan är om jag vågar...vad tycker ni? (vet att jag inte kommer få nåt svar x) Jaja vi får se hur det bli ;)

/Vick

Hejsan svejsan!

Vakna kl 4 idag, fan att man inte kan sova på nätterna :( Har letat förfullt efter min kameraladdare men hittar den inte nånstans! Har inte så mycket annat att skriva haha men ska iaf leta efter laddaren så ni kan se vad jag shoppade yesterday ;)

with love / V

hos ylwäh :)

hejsan svejsan jag och adam överaskae ylva och kom till henne när hon sov hon vart skapligt glad ;D ! nu ska jag leka med dom två muppa
rna  så ha det bra puss hej
 
Ylva har inte hunnit sminka sig än så hon gömmer sig lite ;D

fick en bild på fuckface ;D

minnen !





saknar tiderna , spola tillbaka tiden tack ! älskar dig vännen <3

Tjoo

Sorry för dålig uppdatering, antingen är de knappt nån eller så är de massor haha ;)

Har som sagt varit på stan med susanna, leta framförallt efter nyårsklänning till susanna dock hitta vi ingen. Shoppa lite också men när jag skulle ta kort på de så ladda min kamera ur, det var iaf 2 t-shirts och en kofta :) Ni kan få bilder imorgon eller lite senare ;)

Sitter just nu och lyssnar på massa låtar som jag lyssnade på hela tiden för ett bra tag sen (säger bara anton o affe ;), gud vilka minnen man får, vill tillbaks till dom tiderna :'(

/ Victoria


80 år

hejsan svejsan, har nyss tittat på film med mamma o putte.
imorse vaknade jag med ylva brevid mig och jag började plugga lite matte fy fan va duktigt jag är :D (räkna ett tal).
igår va vi hos sebbes bror o titta film, de va nice:)
idag vid halv fyra åkte vi till malmslätt till mina lossas kusiner för att fira min lossas farmor som fyller 80 år idag , GRATTIS KICKI ! :D
jag var sjukt uttråkad så drog hem till LC ist, sen drog jag hem och skulle igentligen till stan och fika med vickan men det var så jobbigt väder så jag palla inte :P , aja nu ska jag snacka lite med folk på msn o sen kasnke sova (?)


Jag är trött!

Har fixat mig ska till stan med susanna nu :) Hörs senare, pusselipuss!



/ vick

utelåst (y)

hejsan svejsan , nu sitter jag med ylva i min källare och försöker hitta något kul att göra.
som ni kanske läst i vickans inlägg blev jag utelåst i ca 1 ½ timma inte såå kul i snöstorm lxm.
aja jag och snuffe satt på verandan och frös så gick jag och kände på garaget och det var öppet ! :D jippi !
snuffe och jag hade julkalas där inne med julskinka och jansson och massa läsk , mumms !


snuffe frös också :(

snölite när jag gick hem från vikan ;P

julmat :D !

virade in mig i en filt för att inte frysa ihjäl ;P

julskinkan i knät  :D


Ärligt talat...jag kunde inte bry mig mindre

"Ärligt talat gumman, du är ju inte snygg nånstans..Kolla ditt fejs du är GODDAMN UGLY i nyllet. Fulaste vi sett på länge o nu är vi faktiskt ärliga. Synd om dej"

Haha kolla vad jag fick i mitt gb på bilddagboken! Hahah hållde på att dö, anonymt såklart vad annars, självförtroendet kan ju inte vara på topp för dom som har skrivit de ;) Lovar att dom har suttit och tänkt vad dom ska skriva jätte länge, tänk att ni vill slösa er "dyrbara" tid på mig, smickrande haha. Har inte skrivit att jag är snygg, de behöver jag inte haha, låter bilderna tala för sig själva om ni förstår. Låter helt enkelt som ett/två mobboffer har skrivit detta, tyck inte synd om mig, jag tycker synd om er...iaf lite eller ne  ;)

Dom som känner mig förstår att ajg inte är fullt seriös i varenda mening jag skriver haha.

/ V

Sex and the city 2

Det är den ända serien jag har kunnat följa, den ända filmen jag inte har blivit uttråkad av och nu är andra filmen här (iaf trailern;)I'm so happy! Har fan väntat jätte länge på den här filmen, dock kommer jag väl få vänta lite till tills biopremiären är här men de klarar jag nog ;)



Längtar man inte?
Kan nu säga att annie har nu väntat i över en timme och ingen har kommit MEN har iaf hittat in i hennes garage där dom har läsk, filtar, julskinka, janssons, haha hon har renarama julbordet med snirko där inne enligt henne...

Fortsättning följer...;)

Chacha

Nu har annie dragit och släkten har kommit. Själv sitter man och kolla på clueless, tänk att brittany murphy är död, älskade hennes filmer hon var med i :'(

Annie ringde nyss och sa att hon hade glömt nycklarna i min väska och ingen är hemma, stackare haha ;)
Ne nu ska jag äta mat....julmat....igen... orkar inte ;P


RIP

Juldagen



Hallå där! Pigg som fan skillnad från annie som säkert kommer somna när som helst ;)

Idag har jag och annie inte gjort nånting, bara sett på film och varit ute. Ja de har inte hänt så mycket annat. Eller just de, har fått in en tv till mitt rum, äntligen! Hittar ingen bild på den så får väl ta kort på den imorgon o visa ;)

Imorgon kommer släkten hit, tummen upp för de bara (Y)



grattis

jag vill bara säga grattis till jesus som fyller år idag !
:D:D:D

snösnösnö

hejsan jag kom nyss in i vickans lägenhet efter en lång promenad hemifrån mig hit i ett riktigt snöstorm väder fy!
vickan har fått en ny dator (som jag sitter vid nu) som ni vet och den har grym cam :D ! måste lägga upp lite bilder på snygga mig så ni får njuta lite ;)





sådär, nu har ni lite bilder att titta på ;)
kommer säkert mer bilder framåt kvällen på mig o vickan , puuuussss


min jul var en tråkig jul !

hejsan nu sitter jag i soffan ch snackar med christoffer i tele, syrran o hennes pojkvän ska sova här inatt så dom gör sig redo för att natta sig, nu ska jag borsta gaddarna och sova snart men hoppas ni haft en bra julafton puss

Min julafton!

Hejsan svejsan! Kommit hem nu och har skit ont i huvudet och har haft de hela dagen, så jag somna hos mormor och morfar haha. Ska snart sova igen ;)

 Annars då?

- Tror aldrig att jag kommer kunna äta julmat mer...
- Jag blir inte glad för julklappar :(
- Kalle Ankas jul är tråkigt, kan man inte göra Anna Ankas jul till en tradition istället?
- Julafton är överskattat´, väldigt överskattat
- Min lilla syster har fått en hamster och är rädd för den
- Betty vill äta upp hamstern (ser de ut som?)
- Jag klagar för mycket

Datorn som jag sa att jag skulle visa. Fick också en tröja, linne, presentkort, bodylotion, skinhandskar, 950 kr, en till bodylotion och duschkräm...tror de va de...sen vann jag 25 kr på en trisslott, mycket stolt ;)



/Victoria


jul jul strålande jul

nu har gästerna kommit så ska kila upp och käka lite julmat , är dock inte så hungrig men får nog i mig lite endå ;D , pusshej <3



GOD JUL ALLA NISSAR

God jul!

Satt uppe halva natten så är jätte trött nu. Har precis fått våra julklappar från mamma och pappa, fick en dator :) Kan visa en bild på den när jag kommer hem, är lite stressad ska runt till hela j*vla släkten!

/victoría


GOD JUL !

Hejsan alla läsare hoppas ni får en riktigt izobosig jul! God jul :D! / Anniie

två flugor i en ..

la precis in ett inlägg men kan aldrig bli för många ;D . tänkte tippsa om lite sköna jul låtar (Y)



vet att jag är nörd men peter jöback är fan duktig, älskar att lyssna på hans jullåtar det har jag gjort varje jul sen jag var liten (A) och vi har gått på flera av hans julkonserter ;)

GOD JUL ! :D <3

dan före doppardan

hejsan svejsan i lingonskogen , imorgon är det julafton och jag har inte köpt alla presenter än (y).
just nu sitter jag och försöker läsa lite i våran engelska bk som ska vara klar efter lovet, känns osm det är lika bra att ha det överstökat :). vickan städar sitt rum just nu (hoppas jag) men när hon är klar sk vi dra ner till stan och köpa mina sista presenter. ikv blire nog att va med vickan också har ingen ning om vad vi ska hitta på men det märks ! pusshej leverpastej


lilla söta mig :D haha

boring engelska bok :P

syns inte så bra för min cam suger o källaren är mörk men aja, har beiga byxor, svart tubtopp, svart midjebälte med guldigt spänne, beige kofta med armbågslånga ärmar och sen guld armband.


Donken med vick

Hejsan bloggen, just nu ligger jag i sängen vickan drog ganska nyligen och innan dess var vi på donken nere vid brasken. Några jäkla snorungar som kalla oss jävla svenne och snacka skit om oss fy fan vad arg jag blev! Aja nu ska jag försöka sova Natti ! (MobilInlägg)/ anniie

Maten är klar!

Åhh herregud, KLAR med lasagnen! Fan de där va inte lika lätt att göra som de va på hemkunskapen, but i did it ;) haha ska ta bort mitt gamla smink nu, sen ska jag nog till annie :)

sommaren !

snälla ge mig sommar nu ! jag vill till vickans land och sitta på en läskig brygga som jag trodde skulle flyta iväg , sitta och röka lyssna på musik och snacka. jag vill tillbaka till falkenberg med vickan och hennes familj träffa john och alla andra skojare sitta i våran tält som typ blåste ihop , trycka i mig en stor rulltårta så att jag håller på att spy, bli uppraggad av några fula 25 åringar och lyssna på lasse asså gud ge mig allt det tillbaka och inte minst av allt sitta på läktaren på stranden och flörta med volleybollspelaren som sköt en volleyboll mot mitt huvud haha asså gud snälla ge mig ...
SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR !


föralltid <3

hon är så vacker, inte sant ?


vickans land -09 , minnen <3

den här bilden togs i falkenberg på stranden vid havet, jag vet inte vf jag älskar denna bild för ingen av oss ser ju direkt så bra ut på bilden kanske men jag bara älskar den !
HON ÄR ALLT ! <3


123-kakor

nu sitter jag i min sköna zebra stol och tänkte blogga lite, min afingrar är som russin för att jag skalat potatis ( tror jag tog fel potatis :S ) innan jag gjorde det bakade jag 123-kakor ingen vet vad de är för säkert men receptet är enkelt:



123-kakor:
1 hekto socker
2 hekto smör
3 hekto mjöl

hoppas ni fattar vf dom heter 123 kakor annars är ni störda ;) sen ska man trycka en gaffel på dom så att dom blir randiga :D mumma på dom !

tänkte också ha en ny signatur nu vid jul och nyår , den är lika töntig som jag är !:D 
 
ikv kanske det blir att träffa vickan en stund puss på er så länge :*


Uppdatering

hello sunshines :) Idag , har jag städning och matlagning framför mig, härligt! Sen kanske de blir att träffa annie lite senare om jag inte är så seg som jag brukar vara vill säga haha ;) Bäst att jag skyndar mig lite, hörs senare!

Föresten! Jag (pappa) har köpt klänningen nu, köpte den som var trasig för 100:- och lämna in den så får den imorgon, bra va?! ;)

/ victoria


julgris tomtespis

hej jag heter annie nathalie lind och har tråååkigt ! jag vågar inte göra nånting typ vill inte bli sjuk igen nu när jag är typ frisk(?) men jo det e jag ! jag eeeeeeee frisk :D:D:D:D:D:D
hostar bara lite blod men det räknas inte ;D

nu sitter jag med matteboken uppslagen framför mig för att mamma ska tro att jag är duktig så jag får pengar ;) hah . kanske blir att träffa vickan idag om hon vill det o om jag får tag på henne ;D pusss

/A

Året som har gått...

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Vet inte men de borde jag ha gjort...eller?
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Gav inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej
5. Vilka länder besökte du?
...Tyskland haha
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Roliga fester, vart har dom tagit vägen?
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Vet inte faktiskt, kommer knappt ihåg nåt från året ;)
8. Vad var din största framgång 2009?
Jag börja på gymnasiet, ganska stor framgång för mig iaf haha
9. Största misstaget?
Tappa en stol på tån (?) 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Haha ja när jag tappa en stol på tån så jag fick blånagel och sen tappa den (nageln alltså). Fan vad ont de gjorde, skojar inte! Sen had ejag ju cokså halsfluss, inte o lek med ;)
11. Bästa köpet?
Hur fan ska jag komma ihåg allt?
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Haha, pappa betalar
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
I guess so
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Sexy bitch helt klart! Sen massa lady gaga låtar och skit många mer.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog varit lika glad som ledsen tror jag, aknske lite mer glad :)
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat...
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Sovit
18. Hur tillbringade du julen?
Ja den ska väl tillbringas med a la familia 
19. Blev du kär i år?
Nej
20. Hur många one night stands?
Zero
21. Favoritprogram på TV?
Lätt! Svenska hollywoodfruar & Anna Ankas jul
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
nja...nej
23. Bästa boken du läste i år?
Läser inga böcker
24. Största musikaliska upptäckten?
Haha?
25. Något du önskade dig och fick?
Min minne räcker bara tillbaka 2 veckor, tyvärr.
26. Något du önskade dig men inte fick?
Samma som ovan.
27. Årets bästa film?
tomt
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Hade försommarsång
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Såklart! Men vet inte vad
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Den går helt enkelt inte beskriva ;)
31. Vad fick dig att må bra?
Sommarlovet fick mig att må bra & vännerna! 
32. Vilken kändis var du mest sugen på?
HOHO Ed Westwick & Alexander Skarsgård rawr
33. Vem saknade du?
No one
34. De bästa nya människorna du träffade?
HP1A tjejerna!♥ (inte alla men ni vet vilka ni är ;)

Och med det här säger jag godnatt!

/ Victoria

Va ska ja göra?


Haha tänkte visa upp min fina marsipan saker när jag ändå håller på! Ett ord bara, talang, de kanske finns bättre saker man kan ha talang i men...va ska ja göra? haha ;)

/ V

Pepparkakor!

NU har jag slagit in "alla" julklappar och bakat pepparkakor! Kan säga att jag har talang att baka pepparkakor, det blev 20 st haha ni vet mitt tålamod räcker inte riktigt till att göra fler;)


Ni ser ju, de krävs talang för att skapa fina pepparkakor, den talangen har jag ;)

/vick

jul-shopping

nu är jag hemma från stan eller har vart hemma ett tag nu , det var skit kul att träffa vickan igen vi skämde ut oss på lite olika sätt som vanligt bland annat skulle hon lukta på en tvål för jag är förkyld och känner ingen lukt. jag trycker upp den mot hennes näsa och hon skulle viffta framför näsan för att det lukta starkt och slår till min hand så tvålen flyger genom halva butiken hahah fan as många i affären XD

har iallafall köpt julklapp till mamma eller kicki (lossasfarmor) & mimmi(syrran)
mamma eller kicki: en tvål i cocos luckt, en sån som jag kasta genom affären x)
mimmi: en body scrub i cocos lukt :) allt handlade jag på the body shop
köpte även min nyårsklänning :D !


blev att ta det som fanns men den får duga :)
klänning: bikbok , 399 kr ( 50% REA så betala bara hälften)


kanske blir att ha lack-leggings, paljett-leggings eller vanliga tunna svarta halvt genomskinliga leggings jag har inte bestämmt mig än HJÄLP MIG !
/A


Hemma från stan

Har som sagt varit på stan (vart tog inlägget annie gjorde vägen?) idag med annie och vi skämde ut oss som vi brukar göra, skönt, då är allt som vanligt ;) Hitta julklappar till alla så nu slipper jag oroa mig haha dock skulle min mamma köpa klänningen som jag hitta igår idag men den va slut! Fanns bara en kvar i min storlek och dragkedjan va såklart sönder på den. Thank you god, nu har jag nåt annat och oroa mig för ;)


/Victoria

musik tipps Roll - Sean Kingston ft. Florida

hejsan vaknade för ett litet tag sen och nu snackar jag med vickan i tele :D känner mig typ helt frisk idag och ska försöka tvinga mamma att jag får gå en liten stund med vickan på stan. det skumma är att imorse klockan nio hade jag 36.3 i temp occh nu med jag fattar inte va de e för fel på mig haha , lxm vadå 36 . 3 x)
aja här har ni några sköna låtar :)


Roll - Sean Kingston ft. Florida


Iyaz "Replay" Prequel Music Video

nu ska jag peta i mig något liten som ska föreställa min brunch puss hej
'/anniie

peppis :D

hejsan svejsan idag har jag julstädat mitt rum och ylva kom hit ett tag, varnar henne att hon kan bli sjuk men hon blir fan inte det XD. aja vi bakade pepparkakor och pimpade dom tar kort på dom imr för jag har tappat bort min kamera just nu xD. men idag har jag som sagt kännt mig riktigt bra förutom att jag inte äter så mycket ;P. imr hoppas jag på att kunna gå en liten sväng med vickan på stan pözz hej<3

// Anniie

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, jag vet att de är tidigt och jag har inte glömt att de inte är skola imorgon haha ;) Trött om fan bara och så måste man ju ladda upp batterierna till imorgon då jag ska göra pepparkakor och sen till middag lasagne, får se om jag kommer ihåg nåt sen hemkunskapen då vi hade "prov" på att göra lasagne! Själv fick man ju mvg på de, dock smackade hon inte lasagnen så de kanske va därför jag fick mvg ;) Iaf imorgon ska jag vara en riktig hemmafru haha.

Puss o kram / victoria


Anna Ankas jul

Har nyss kollat på 2 avsnitt av anna ankas jul, fan va skön hon är då! Haha I adore her ;)



/V

Hejsan..

Nu har jag varit på ikano och köpt iaf en julklapp till min lilla syster, bara tre kvar ;) Från att försöka att hitta julklappar till att försöka hitta nyårsklänning! De finns ju inga snygga klänningar, hitta en svart liknande den klänningen jag hade på försommarsång (ni som vet) men de känns så tråkigt, vill ha nån guldig med paljetter! Ska leta lite på nelly.com osv. men frågan är, hinner den komma innan nyårsafton?

/Victoria

internet problem

hejsan hejsan , igår kväll eller igår natt satt jag o la upp alla dom där londonbilderna och helt plötsligt läger internet av jag får paaaniiikkk men på något jävla vänster ser jag nu att det publicerades iallafall :O har inte lagt upp alla men kanske lägger upp några ikv. ska ju lägga upp ilder på det jag shoppade i london också, gud vad seg jag är sorry !
idag mår jag skit bra mot igår , har ingen feber bara jävligt ont i halsen :D:D:D:D:D åhhhhh om några dar e jag frisk jippi !
om jag inte blir frisk har jag ett stort problem för jag har inte öpt en enda julklapp (A) hihi ajdå ;P men nu ska jag julstäda mitt rum tjjjaao :D

//Anniie

02:10

Nu har jag stått o gjort massa marsipan tomtar och grisar, måste säga att jag är riktigt grym på det ;)

Imorgon blir de nog att handla julklappar, har inte köpt en ända och jag har ingen aning om vad jag ska köpa heller. Desutom har jag inga pengar, problem!

NU; film!

// V

london bilder

jag var inte så trött som jag trodde så nu när jag ligger i sängen och hostar kan jag lika gärna lägga upp lite bilder från london :)


mamma hitta en söt liten bil hon ville ha ;D (hon har gympa skor för vi gick så mycet den dagen)


haha dom där gubbarna vr sjukt läskiga , det kändes precis som om dom levde :S
(snygg min, jag vet)


detta var en sådan affär.



den kära big ben som jag har miljoner kort på haha XD


london eye, house of parliament och big ben. 


double decker :D , åkte aldrig någon sån eftersom vi bodde mitt i stan men jag älskar dom ;)


mamma och peter framför chicago teatern vi såg på en msikal där som heter chicago iktigt grymmt var det !


peter och jag vid någon engelsk pubb efter musikalen


piccadilly circus, sista kvällen.

//Annie


flickan som lekte med elden

hejsan hejsan , idag har inget hänt förut att jag nyss såg flickan som lekte med elden med mamma, putte och så lilla snuffe så klart ;D.
nu ska jag försöka sova eller kanske se ett avsnitt av andra avenyn, men god natt :)


jag avgudar henne, hon är sjukt cool ! tuff brud i lyxförpackning ;) haha

//Anniie

Ge mig julstämning!

Hejsan, vakna nyss vill gå o lägga mig igen, trött som fan!

Jag får aldrig nån julstämning nu förtiden, när jag var mindre såg man fram så mycket till julen, man bakade pepparkakor, gjorde knäck och choklad, pepparkakshus osv. Iofs gör vi ju de fortfarande men nu är jag inte med på dom grejerna längre. Gick alltid långt innan och handlade julklappar till alla i familjen, de va så mysigt på nåt sätt, köpa fula och onödiga grejer till mamma och pappa haha jag vet inte hur många kaffekoppar jag har gett dom under alla dessa år. Nu handlar jag mina julklappar i sista sekunden och tar de som finns bara. Ser inte ens fram i mot julafton och paketen längre, jag tar alltid förgivet att jag kan få de iaf ;) Kommer ihåg att man bara ville ha hårda paket när man var liten, mjuka var tråkiga då visste man att de bara va kläder i.
Ne nu vill jag ha lite mera julstämning, har bett mamma att köpa marsipan tihi ska göra marsipangrisar och ge bort, fula som fan kommer dom bli...synd att man inte är liten forfarande då skulle man ju bara kuna göra en liten boll och säga att de va en gris dom skulle bli lika glada iaf...

Annars gör jag så så här! Ikea, så J*vla smarta dom tänker "outside the box" liksom ;)



/ Victoria


jag orkar inte va sjuk mer !

hejsan alla läsare, jag har varit sjuk sen i tisdags och det blir inte bättre igår kväll hade jag 39.4 i feber igen fast jag fått antibiotika :( och jag vet att bara vickan skriver just nu men hopas ni förstår att jag ligger i sängen och sover hela dagarna , jag orkar inte sitta vid datorn :(. jag måste sova för att bli bättre! men imr ska vi tillbaka till vårdcentralen och ta nya prover kanske är det den vanliga influensan som jag drabbats av , men det är lite segt för det är bara 2-15% i sverige som drabbas av den så varför jag ! :'( .

jag partypinglan lind måste bli frisk , jag vill feeeeesta !!! jag vill träffa min bby vickan jag vill träffa susanna jag vill va ute i snön jag vill ha kul !  det här suger :(

okej man ska inte skriva depp inlägg i en blogg, hur kul är det att läsa det lxm , o det är just därför jag inte skriver så mycket för det blir bara : hej jag har hög feber , idag har jag sovit , jag vill bli frisk HELP MEEE !!!
inte så kul ;) . men aja nu måste jag sova pussar på er ! <33

//Anniie

Nyårslöfte!

Känns som att jag har övertagit bloggen, inte bra! Haha jag har ju aldrig nåt vettigt o skriva...tyvärr.

Okej jag brukar inte ha nyårslöften eller så, har försökt men när de närmar sig nyår brukar jag ha glömt bort de. Nu tänker jag ha ett, två nyårslöften och de är inte för att bara ha de och de är verkligen inte sluta röka som skulle vara ett väldigt bra nyårslöfte egentligen, men eftersom jag vet att jag aldrig och då menar jag verkligen aldrig skulle hålla det och att jag inte känner att de är så stor last egentligen så valde jag bort de och tog nåt som jag har större chans att hålla som att träna och sluta små äta. Jag går omkring och små äter hela tiden, speciellt när jag inte har nåt att göra. Äter allt som finns i skåpen, kylskåpen till och med sånt jag inte gillar, t.ex choklad, okej jag tycker inte det är äckligt men jag blir inte sugen på de. Förstår inte att jag kan vara så smal som jag är, stört. Ne så nu har jag bestämt mig, mitt nya år ska bli ett nyttigt år...eller iaf mindre onyttigt år ;)
Sen ska jag börja träna och de är inte för att jag ska bränna fett eller nåt, ne de har jag väldigt lite av. Träningen ska bara va för att må bra och få lite muskler till min klena kropp ;)

Jag är nästan 100 på att det här inte kommer hålla, men jag ska försöka!



Yttligare ett onödigt inlägg, men de är fredagsnatt och jag är jätte pigg och va verkligen tvungen o skriva lite onödigt :)

/victoria

Precious


Vill se, verkar skit bra ju!

River flows in you

Sitter hemma nu, har ingen aning om vad jag ska göra. Får lite panik, är rastlös och vill festa..iaf komma ut. Synd att alla fester suger eller just idag vet jag ingen (inte letat heller) haha men om jag visste skulle den nog suga tihi. Min Partypingla är sjuk :( Hoppas hon blir frisk snart! Bli frisk snart (NU)!

Annars då? JO känner mig helt kaos, tur att de är jullov nu :)

Funderar på att sova...de skulle va så isobosigt myyysigt! ;)



Börjar jämt gråta när jag hör den här, vet inte varför...tänker på min klass och då förstår jag verkligen inte varför jag börjar gråta (sorry tihi). Men den är j*vligt vacker de kan ingen säga nåt annat om.

/victoria

Vingar av glas

Nu ska jag kolla på vingar av glas 1000:e gången men den är så bra, kan de bero på att alexander skarsgård är med? (yummy) ;)



// Victoria

gårdagen

igår vart det som sagt inte att jag la upp några bilder, men lägger upp dom nu ist. var på vårdcentralen igår och fick antibiotika mot min "halsfluss" ( det är inte säkert att det är halsfluss för det visades inte på proverna men finns vissa halsfluss som inte visas på prover).
hade över 39 i feber men när jag tagit super tabletterna mådde jag finimang ! :D
men sen finns det ju vissa männsikaor som vill förstöra mina små glädje stunder *host player*.


mina äckligt stora tabletter , kan ju fan inte ens svälja vatten typ :P

detta levde jag på i flera dagar :) toapapper är as gott ni måste smaka ! :O ;)

//Anniie

Ugly betty

Hunden snarkar som fan haha värre än annie...ne nu ska jag ta o äta nåt de blir nog sallad :)


/ vickan

Lars Winnerbäck bilder

Jag vet att annie redan har lagt upp bilder från lasse konserten men tänkte att jag också skulle göra de, dock inte så jätte bra bilder haha ;)








//V

Jullov!

Jullov!

Drog iväg till kyrkan i morse för julavslutning, kändes lite onödigt och gå dit menmen.
Kl är snart 11 och jag är skit pigg som är väldigt ovanligt att jag är så här "tidigt", men de är ju bra ;)


Me today! (Ser ut som jag bara har en halv arm :P)

/ Victoria

tråk

hejsan hejsan hade lite bilder att lägga pp men det får bli imr ist (:
är jäkligt trött nu så  bloggar imr

vill bara säga tack till vickan och ylva som ställer upp och stöttar mig ni betyder <33

/Anniie

Måste se!

Va tvungen att lägga upp det här klippet. Jag vet att själva dansen är väldigt olämplig för 7-åringar, men om man bortser från de....fan va gryma dom är!



//vick

091217

Blev att va hemma idag, ont i halsen och huvudet! Jag ska inte klaga, vill ändå inte gå ut. Det är kallt, snöar och blåser, usch! Sitter hellre inne och se på nån film :)
Annars då, hunden snarkar, jag har nyss ätit och ska snart göra varmchoklad.

Puss o kram! // v

Nattbloggar!

Nattbloggar! Har egentligen ingenting speciellt att skriva men tänkte att vi hade varit så tråkiga idag och inte gjort så många inlägg så nu gör jag de...ett inlägg alltså.
Börjar kvart i 10 imorgon, slapp gympan (jag hurrar). Tyvärr är det massa andra tråkiga lektioner...

Kom just på att....

-Jag har muntligt"prov" i turism
-Marknadsföringsprov
-Turismläxa

...imorgon...och allt annat som jag redan vet om  :(

Förlåt men jag är så trött så jag nästan inte vet vad jag skriver, ska nanna nu!


Haha lovar de här är den sista egobilden jag ska lägga in på mig!

KISSES /V

*

Haha hitta nyss min gamla mp3, herregud säger jag bara eller ne paris hilton med stars are blind säger jag bara ;)

Idag sluta vi också tidigt, underbart! Hade argumentation (stavning?) på svenskan och hade inte gjort nåt så slängde ihop nåt på 3 min om rökning, fick G- iaf haha.

Efter skolan åkte jag med mamma och pappa och kolla ut en hamster åt ellen som hon ska få i julklapp! Vad har man dom till egentligen, den lever typ i 2 år? Tänkte ge henne ett gossedjurshamster (vad fan säger man?) i julklapp, hämnd för att hon gav mig en gossedjurskatt när jag önska mig en katt för ett tag sen. Tänkte att hon skulle få tjuta lite först innan hon får den riktiga hamstern haha, tro mig de kommer hon göra så bortskämd hon är (jag vet vad du tänker nu annie ;).

Blir att plugga nu då, sista "riktiga" skoldagen imorgon så j*vla skönt!

// Victoria

halsfluss?

tjena mittbena, idag har jag bara legat i mammas säng och sovit eller tittat på tv. mamma kom hem med lite halstabletter och två filmer som hon köpt till mig, thanks mamma.
nu ligger jag i hennes säng och ska snart sätta på en av de filmerna som jag fick tror det blir step up :).
nu har jag över 39 i feber kan typ inte o svälja o har rethosta , simon säger att han också är sjuk så är antagligen nått som går just , jag brukar fan aldrig bli sjuk :|.
aja jag tror att det är halsfluss jag googla lite på symtom och det stämmer in rätt bra på hur jag mår ;P.
aja nu ska jag se film och vem vet jag kanske tar en liten tupplur också ;D .
hoppas jag kan komma på avslutningen i skolan annars kommer ylva döda mig ;)


one last dance , en av filmerna som mamma köpte till mig :) , älska dansfilmer !


step up, har sett tvåan hos matilda ska bli kul o se ettan :)


och så mina små halstabletter :)

// Anniie

Lite ljusare lite bättre ;)


Har kommer ett litet snabbt foto jag tog nyss, va nämligen hos frisören igår ;)


sjukling här !

hejsan svejsan sjukling här !
idag vaknade jag av att jag hade dunder huvudverk och mådde illa och allt möjligt skumt har haft skit ont i halsen och bihålerna så har knappt ätit nånting bara druckit lite saft :( lxm fatta annie utan mat det är ju ingen annie längre :(
aja imorgon ska jag också vara hemma, sebbe säger att han och davve ska komma hit när dom slutr men jag vägrar , det förvånar mig inte om dom står där som två fån imr asså såååå typiskt sebbe.
aja mår som sagt skit idag men för att må lite bättre lyssnar jag på lasse älska den här låten !

Lars Winnerbäck - varning för ras

//Anniie (:

försenat inlägg

hejsan hejsan skulle lägga in ett inlägg igår om gårdagen men mitt internet fucka självklart ut så tänkte lägga in det nu ist .

jag o ylva sket i svenskan och drog först till expert för att ta körkortskort till henne och sen drog vi till donken och satt och plugga till ett prov vi skulle ha senare på dagen.
när vi suttit där i typ en timma hade vi inte kommit nån vart och det gick inte bättre att plugga när davve och hans två kompisar kom o satt o käka vid oss på donken.
efter skolan drog jag o ylva hem till mig som alla andra måndagar vi käka lite o drog sen till dansen, det var avslutning och det gick skit men aja jag överlevde :D.


sötaste ylvääh på donken

ylväähs söta kort hon tog i bordell källaren på expert :D !
// Anniie (:

Uppdatering

Skoldagen

-Turism
-Marknadsföring
-LUNCH
-Engelska

Sluta 10 över 1 idag, så det var ganska slapp dag idag med, dock har jag mycket o göra till skolan imorgon! Men tyvärr har jag inte tid för det nu för nu ska jag till ???????? ;)

Hörs lite senare!

PUSSAR / V

Hejsan

Sjukt skön dag idag! Börja kvart i 10 och hade lektion och fick sluta mycket tidigare, lunch och sen matte! Sen gjorde jag matteprovet och fick G så det gjorde min dag haha.

Nu sitter man här, fick reda från frida att vi har nåt prov i landskap imorgon (y) Kl är 00:00 och jag ska börja plugga men de är okej, snart är de jullov fifan ;)



Okej ska inte lägga upp mer bilder på mig själv, kan bli lite tjatigt haha.

/victoria

äntligen snö !

godmorgon ! just nu sitter jag och äter frukost och tittar på MTV, budde sa till mig att vi ska läsa en saga eller något nu på morgonen viket jag inte kommerihåg att vi ska, typ skjut mig jag kommer få ig i matte jag har inte lämnat in en uppgift som skulle vrt klar för två veckor sen :/ , aja nu måste jag läsa min saga (y)
pözzhej


min frukost :D ! ägg, te och rostade mackor . mums !

sitter framför tv:n och så här ser det ut utanför mitt fönster , vitt vitt vitt det är bra !! :D:D
anniie <3 snö

//Anniie


Lars Winnerbäck <3

i fredas så var jag vickan och ylva på lasses konsert i cloettacentrum , det var helgrymmt !
ag som är lite känslig av mig stod och tjöt så hela ansktet var dyngsurt typ o vickan fick faktiskt ocjkså en liten tår :'D!
jag filmade ganska många av hans låtar och tog massa bilder men varken bilderna eller videosarna blev bra men aja man tager vad man haver så varse goda :D


Lars Winnerbäck - kom ihåg mig

fy fan vad bra han är ! <3

obeskrivligt !

den här videon f*ckar med mig men jag laddar upp den senare om den inte funkar pözz hej :)

//Anniie

LUCIA

godkväll kära blogg. sitter och pluggar på kroppens olika ben på latinska (y)
jag tänkte att jag skulle göra en liten paus i pluggandet och lägga upp lite luciabilder från förra året (:
jag saknar luciafirandet på folkunga som in i h*elvete ! :(


Linnéa ralmé taggar inför luciakonserten i domkyrkan ;D

jag och linnéa innan luciakonserten

jag och michaela brynhildsen, skulle lussa på sjukhuset :D

Och söta ellah skulle va lucia :D

några från klassen på sjukhuset :)

saknar er så mycket , vill bara spola tillbka atiden så jag kan få uppleva alla roliga saker igen med er , minnen för livet tjejor <3

//Anniie


förlåt förlåt förlåt !

jag måste bara säga förlåt för att jag är så tråkig på bloggen, jag glömmer jämt att uppdatera eller ta kort på grejer jag köpt m.m. när jag kommer hem ska jag ladda in bilderna från lasse konserten som jag var på med ylva och vickan och sen ska jag ladda upp bilder från london :)
nu sitter jag hemma hos vickan sov här inatt. igår vart det fest i lambo med linn, ylva och vickan. det vart rätt lyckat men när jag sitter vid dj bordet (sebbe var dj först men han var tvungen att dra) var jag skiiit stolt och så kommer en kille och sänker ljudet massor och jag blir skit arg och frågar va fan han gör då pekar han bara rakt fram och säger titta upp så fattar du , då står två poliser och typ stirar på oss hahahahha fett kul ! xd

vickan snacka med snubben som sänkte ljudet när polisen stod där :

killen: Är du rädd?
vickan: ehhm ne?
killen: okej, det är jag :S

fett gulligt ;)



nu sitter jag som sagt hos vickan har ätit lite frukost och tittat på snön genom fönstret myss :)
just nu lyssnar vi på bästa lasse Winnerbäck :D

// Anniie

Linköpingsson

Lars Winnerbäck är 1000 gånger bättre live och då förstår ni hur bra han är hoppas jag? Får rysningar av hans röst och hans texter är ju bara obeskrivligt bra! Konserten var så j*vla bra så jag vet inte vad, ne massor av kärlek till honom säger jag bara.

Just nu sitter jag och lyssnar just det på Lasse haha man får ju inte nog av honom och hans låtar. Vill tillbaka dit igen och då stå där framme, fan vad härligt det skulle vara :)

Bilder kommer senare om de nu blev några vettiga bilder haha ;)

Lars winnerbäck tonight!

Fixar mig nu, ska på winnerbäck ikv :) Självklart peppar jag med lassemusik!


Haha fixar luggen där ja


svante vante

efter skolan kom svante hem till mig vi tittade på film och typ snacka :) nu snackar jag med ylvis i telefon och taggar inför lasse imr åhhh va kul det ska blii ! <3
//Anniie


Shopping

Varit och shoppat, blev väska och skor och sen lite annat smått ;)

Två jätte fina bilder på skorna och väskan haha orkade inte leta efter kameran...



// v

Hola

Sluta kvart i 1 idag, wohhooo älskar onsdagar...typ. Vakna idag efter har sovit 14 timmar, hej att jag var trött fortfarande?

Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att pappa ska komma hem sen ska vi iväg och shoppa, eller ja jag ska leta efter väska kanske skor (tihi) sen köpa mascara men man vet ju aldrig vad man kommer hem med, inte när de gäller mig iaf ;)


hejsan sverige hejdå london

hejsan svejsan alla svennar, igår kom jag hem från london ca klockan 23.00.
jag somnade som en stock, skööönt att sova i sin egen säng !
jag har verkligen haft det toppen i london laddar upp lite bilder ikv på det jag shoppat nu måste jag plugga har prov imr och har inte tittat på instuderingsuppgifterna än OMG kommer få IG ! :S


måste ha lite gottis innan man börjar plugga (A) och nej jag har inte ätit hela paketet själv :D !
//Anniie

I'm sad, so sad.

Mina föräldrar hade bröllopsdag idag, fira 19 år med lite burger king mat, lyxigt haha ;)

Fick nyss höra från mamma att hon hade gått och kollat och att dom inte tatuera nån under 18 år trots föräldrarnas tillstånd dock kunde dom göra undantag om man var nära 18 som 17,5 år eller nåt?! Vad förvånad jag blev trodde verkligen att man fick tatuera sig om man hade tillstånd av sina föräldrar/förälder. Nu är jag väldigt besviken, jag som  nästan hade övertalat mamma, jag menar hon gick till och med till 2 st "tatueringsstudior" och fråga...

Den där j*vla 18-årsgränsen, bort med den!

I'm sad, so sad.

Orka inte skriva igår, försökte plugga till turismen som inte gick så bra tyvärr haha. Angående skornalämna jag tillbaka dom, de syntes inte att jag hade gått i dom så nu är jag glad igen ;)

Nu är jag hemma från skolan, trött, tröttare, tröttast. Tänkte mysa ner mig i soffan och kolla på nån film!

/victoria





Dec. 7, 2009

Det är kul att man har köpt skor för 700 kr som man inte vill ha längre och använt dom en gång så man inte kan lämna tillbaka dom, tummen upp på de (Y)

Sitter och läser igenom en redovisning jag ska ha imorgon, jag hatar redovisningar speciellt när man inte vet vad man pratar om. Ne just nu känns allt skit

/vick

Tack msn, tack!

Tyckte det var ovanligt många som skrev till mig idag, såna som fick mig och tänka "varför har jag inte blockat den här människan", den tanken kom inte uop bara en gång utan ganska många gånger haha. Så jag kollade på kontakterna och såg att ingen var blockerad! Jag brukar annars ha hur många som helst som jag har blockat för att dom är konstiga och jag inte har en anning om vilka dom är men nu...FAN! Tack msn, tack. Haha ne men nu är det så här att man märker ju vilka man har blockat och inte när dom skriver, så det är ju bra ;)

/ Victoria


Bio igår

Igår blev det att gå på bio med susanna, vi såg såklart new moon haha. Den var bra men jag tycker inte han vargen va snyggaren än vampyren, dock snyggare kropp ;)
Efter skulle vi gå till burger king och så satt vi där ganska länge sen blev det att dra till adde.

Vakna typ nu? Kl är fan 14:00 och jag måste städa rummet, hatar att städa...

/V

Skor

Nu har jag köpt ett par svarta converse, jag kom på att om jag köper vita kommer dom ändå vara svarta om ett tag så det fick bli så här ;) Sen köpte jag 3 par trosor också...men dom orkar jag inte ta kort på haha


AnniieFria Dagar!

hejsan bloggen, nu ska jag berätta en liten hemlis som jag glömt attt berätta (dom flesta kanske redan vet om det) , idag om 35 minuter åker jag iväg till flygplatsen med min mamma och lossaspappa. och vet ni vart vi ska sen ?? jjooo vi ska på ett plan ;D och sen åka till LONDON ! WIIIIEEEEHHH !!!
jag vet att ni tycker det är väldigt tråkigt utan mig men jag lovar att blogga extra mycket när jag kommer tillbaka o läga upp massa bilder ;D .
jag gick upp för 40 min sen aså halv 6 för att jag var tvungen att duscha innan , mamma sa att dom skulle väcka mig vid 6 men dom har inte kommit ner till mitt rum än ;P åhhh nu hör jag fotsteg i trappan måste kila ha det bra jag är tilbaka sent på tisdag kväll puuuuuuusssss

och jag måste bara skriva en liten rad till vickan, förlåt vickan jag hatar att såra dig det får mig att känna mig som världens elakaste människa fast det kanske inte handla om någon stor sak. jag vill att du ska veta, och jag ve att du vet, att du är verkligen allt för mig ! jag skulle aldrig byta ut dig för någon annan! du är underbar gumman och jag älskar dig och det menar jag! hoppas du har det bra dom här dagarna puss på dig baby<333



jag älskar dig helt enkelt <3

//Anniie

Converse

Sitter och tänker på om jag ska köpa converse, men de stora problemet är vilken färg? Svarta eller vita? Beslutsångest..

/vickan

tiden är inne !!!

nu sitter jag här med ylva i min säng och har lebbsex :D ! 
efter skolan skulle jag och ylva till stan och då mötte vi sebbe, davvelito och rasmus.
vi drog och lämna in mina skor sen drog vi till deras skola ( REAL ) och satt o chilla vid några soffor typ. sen drog ylva och jag hem till mig o kolla film och nu sitter vi här o gör NADA !
eller jo det gör vi visst vi snackar med davve på msn och så ska vi ta lite cambilder som ni kan titta på nu ;D


MONGOBARN

MONGOBARN

nu pallar jag inte ladda upp fler bilder så puss hej leverpastej :D !

//Anniie

Bilder

Jag och syster igår innan jag skulle till stan haha





Haha kolla på henne, vilken ful jävel...haha checka fjortisposerna ;)

Have it your way

Igår var de ju tomtenatta med annie, hur mycket folk som helst fick paniki!

Nu är jag hemma från skolan, lika trött som vanligt. Pappa kom och hämta mig och så åkte vi till burger king och köpte mat, mummma. Ikväll blir de nog att chilla med annie och susanna, myyys ;)


Tomtenatta !

VICKAN RING MIG NU DET ÄR BRÅÅÅDIS !

hejsan idag va vi på fenomenmagasinet (stavning?) med klassen dög väl men tror typ att bruden som snacka om hälsa gick på droger eller nått sjukt dum i huvet :P , aja sen drog vi på engelskan o sen till stan gick o glodde lite där med linn och ylva sen gick jag hem till morfar som fyller 87 år idag , grattis gammelgubben ! <3
vi gick och köpte en pjamas på stan åt honom sen åt vi tårta mumms !! nu har jag nyss färgat mammas hår o väntar på att vickan ska ringa mig för ikv blir det tomtenatta ! :D
(jag ska spara pengar för att jag ska shoppa i london så ska inte köpa något ikv men aja vickan ska nog ! )



vill bli blond igen :( jag viste att jag skulle ångra det !

//Anniie


Hemma

Hemma från skolan nu. Fan vad trött jag är, gud va skönt de skulle vara att sova nu...men nu blir det nog att ta en liten dusch :)




Owl city- fireflies

Nu är kl snart halv 3, måste fan sova nu. Dagen börjar med gympa imorgon då...hatart!


Puss på den här låten, det var ett tag sen jag lyssna på den =)

Nattinatti

/Victoria

julkalendern !

hejsan svejsan såg att vickan har skrivit några inlägg det är bra !
nu vill jag inte göra dig besviken vickan men tror inte någon kommer svara på din fråga haha x) !
nu sitter jag i min sköna soffa och tittar på en jävligt skum julkalender :S , nyss åkte ylvisen och linn hem dom var tvungen att hinn amed tåg och buss :( men nu ska jag se klart på den skumma kalendern sen blir det att ringa svante pusshej <3
//'Anniie

Dagens fråga!

Har käkat hur mycket pepparkakor och lussekatter som helst idag, mår illa nu buhu :(

Dagens fråga!

Är det tomtenatta imorgon?!

Svara! Det är viktigt ;)

/v

Tråkigt

Vickan har väldigt tråkigt...så tråkigt att hon måste ta kort när hon poserar med godis! ;)




Onödigt inlägg

Okej det kanske är lite för tidigt med lunch haha men jag är skit hungrig så nu blir det att äta =)



/v

Puss o kram

Hemma idag! Blir att gå imorgon istället. Tänkte faktiskt gå idag men när jag var klar fixad kände jag mig inte alls bra så blev att stanna hemma istället, så nåt ni kan förvänta er är många inlägg från mig idag haha ;)

Ska snart kolla på vinterviken och fortsätta med paris och kanske plugga lite matte även fast jag förstår nada av det.


Puss o kram / victoria

Plugg

Pluggar forfarande! Kan säga att jag inte har lärt mig ett skit, jag hatar matte! Hjälp mig..nån?


Inte svika sin riktiga idol

okej nu fick jag lite skuld känslor för jag typ lägger upp klipp om "kändisar" som är mina "idoler" i typ en månad. nu ska jag lägga upp ett klipp på min riktiga idol som jag älskat sedan jag gick i 5:an så här har ni min riktiga älskling ! puss på craig <3


en bra låt men inte den bästa av Craig David ! <3

det här min älsklingslåt av craig david, började älska den och "seven days" när jag gick i femma , min dröm skulle vara att få gå på hans konsert vilket nog aldrig kommer hända :'( underbar musik med mycket blandning defenitivt något jag rekomenderar sjukt duktig är han ! // Anniie

dubbel inlägg , sorry !

jag ser nu att båda mina inlägg om min lilla justin bieber laddats upp det var inte meningen så desperat är jag inte ( eller kanske ) .
jag satt och skrev det första och sen trodde jag det försvann när mitt internet la av , men nej nu får ni visst två typ lika dana inlägg och läsa men lxm whaaaaaeeevvehh ! (fjortiz ztavning ;)).
//Anniie

Sjukas

Hejsan!

Ser att annie har kommit i den justin bieber "perioden" jag var i förut (är i fortfarande) haha. Kanske inte lika desperat som henne dock..

Idag blev det att vara hemma, känner mig inte helt okej. Har sovit hela dagen och är forfarande trött, helt sjukt! Får hoppas att jag kan gå imorgon, annars kommer jag efter hur mycket som helst som jag redan har gjort.
Sitter nu och skriver om paris men det går inte så bra, sen blir det att plugga matte eftersom jag har matte prov imorgon som jag kommer få ig på så det spelar nog ingen roll om jag pluggar till det eller inte men jaja ;)


Ingen vacker bild men lite svårt att ta när man är sjuk och osminkad haha :P

/v

ÄLSKA !


Nomy - Cocaine <3 det här är en sån där låt jag kan lyssna 10 000 ggr om utan att tröttna på den !

och den här UNDERBARA killen som jag skulle döda för att få asså gud är helt besatt av honom :O (ylva fattar vad jag menar och har bevis haha )
ge mig denna pöjk !!!
jag vet att säkert alla tänker men herregud annie han är 15 år ? jag vet jag är säkert skit patetisk men hallå ser det ut som jag bryr mig eller? nej juste !
nu måste jag lyssna vidare på min lilla älskling här kommer några länkar :

okej titta på den sista lxm hur jävla söt är han inte ! :O puss på honom :* <3

//Anniie

Justin Bieber in my <3 ( patetiskt? I don't care)

SERIÖST ! jag kan inte sluta lyssna på honom skulle fan döda för att få den killen , hej jag heter annie och jag är kär i en 94 eller han kanske är 95 men jag tror han är 94 men det är skit samma för han är kung ! :*
<3333333333333



Justin Bieber - "Where are you now" <3


hemma från skolan

idag vaknade jag inte när alarmet ringde så mamma hade panik och sa att jag börjar skolan snart. men jag sket i det och sov iallafall , har inte kunnat sova på hela natten pga. den där JÄVLA sprutan( jag visste att jag inte skulle tagit den).
nu har jag missat matten infotiden och engelskan så kanske ska dra till skolan och ha svenska och omvårdnad det är rätt så slappt :D ! ikv blir det nog bara att mysa framför en film med snuffe (min katt fortfarande) och ta det lugnt eftersom jag är helt utslagen. men nu måste jag kila pusshej ! <3

// Anniie

Rix fm

Haha hitta den här bilden på pappas dator, ser ni mig i vänstra hörnet? Det var på rix fm för typ 2 år sen haha. Och nej jag stog inte där pga av att ola, tror jag? Det ända jag kommer ihåg är att jag hade j*vligt ont i fötterna.

  ↓


// vick

Nytt inlägg

Sitter och försöker komma på vad jag ska skriva om Paris. Har så sjukt mycket att göra nu så jag vet inte vart jag ska börja :P Har typ 4 prov att plugga på, 1 "uppsats" eller är det kanske 2? Haha ja skit samma, det är mycket iaf och jag orkar inte!
Har sovit hela helgen och det känns som jag inte har sovit på flera dagar, ne nu blir det att plugga.

Dear santa!

Jag önskar...

att jag får göra en tatuering (mamma låter inte lika imot det längre när jag har snackat om vad jag vill ha och vart, hon har till och med sagt att jag ska ta reda på vad de kostar, dock är pappa inte så glad över det..)

Hund...(väldigt säker på att jag inte kommer få det eftersom vi redan har en haha)

P.s.

Susanna! Vi måste gå på new moon, jag ger mig inte förens vi har gjort det. Det kan vara den sista filmen vi går på innan du åker iväg :'( Och om du har sett den utan mig är våran vänskap över.. ;)

D.s.



/victoria♥

RSS 2.0